Oplevelsesøkonomi

Via min kandidat i oplevelsesøkonomi fra Aarhus Universitet har jeg opbygget et netværk af spændende kollegaer der nu arbejder med alt fra turisme og events til marketing for store virksomheder. Derfor får jeg en gang i mellem en henvendelse fra en “medstuderende” der har brug for tegninger eller visualiseringer til et event eller lign.

Infografik af biogas

Christina, som nu arbejder som Kommunikations- og oplevelseskoordinator for Ausumgaard, er en af de oplevelsesøkonomer som jeg har i mit netværk, der stod og havde brug for en visualisering. I forbindelse med indvielsen af Ausumgaards nye biogasanlæg, havde de brug for at visualisere hvordan biogas bliver skabt og indgår i et biologisk kredsløb der gavner miljøet.

Derfor blev vi enige om at jeg skulle tegne nogle såkaldte infografikker – simple tegninger der viser kompleks data på en overskuelig og visuel måde – som kunne anvendes til handouts og flyers til deres indvielse.

Nogle gange føler jeg mig meget priviligeret over at have det job jeg har, da det giver mig indblik i helt nye emner som jeg ikke vidste noget om i forvejen. Nu ved jeg hvordan biogas bliver lavet 🙂