Signe Bisgaard Nielsen


Animator, illustrator og grafisk facilitator.
Cand. Mag i Oplevelsesøkonomi og selvstændig siden 2012.

Ukulele


Jeg har købt en ukulele og forsøger at lære mig selv at spille simple melodier. Lige nu er det stadig svært. Hvem ved, måske kan jeg komponere mine egne animation-film-sound-tracks en dag?


Fotos

Hvis jeg skulle vælge et andet medie end mine streger, så ville det være fotografi. Min farfar fik taget en hel kælder fyldt med dias, så mon ikke det ligger til familien? Dog er mine fotos digitale.

Natur


Jeg har det allerbedst i det fri. Det har jeg altid haft. Når jeg kan mærke græsset og vinden og se skyerne fra oven, bestige bjerge og sove i shelter. Jeg tror i virkeligheden, at det er dét, der inspirerer mig mest.


Kajak


Det er vist ingen hemmelighed, at kajak tager en hel del af min fritid. Som instruktør og medlem af Aarhus Kano og Kajak Klub får jeg masser af oplevelser og eventyr til tegningerne på min kajak blog.


Produkter

 • Illustrationer
 • Logo Designs
 • Vektor Grafik
 • Layout
 • Visuelle referater
 • Grafisk facilitering
 • Animationer
 • Speed Drawings

Værktøjer

 • Corel Painter X3
 • Adobe Photoshop CC
 • Adobe Illustrator CC
 • Adobe Indesign CC
 • Adobe AfterEffects CC
 • Final Cut Pro X
 • TVPaint 11
 • Wacom Cintiq 24HD

Baggrund

 • Cand. Mag. i Oplevelsesøkonomi, Aarhus 2011
 • Projektmedarbejder, Brightloops 2011-2012
 • Månedens iværksætter, STARTit 2013
 • Underviser, Den Skandinaviske Designhøjskole 2015

2016

2015

2014

2013

 • Illustreret oversigtskort til Tallships Fredericia
 • Udstilling hos Sansestormerne
 • Illustrationer til Nordisk Odontologi 2013
 • Logo til No Monkeys
 • Logo til Hidden Aarhus
 • Plancher til Landbomuseet Kolding
 • Højskilt til Naturstyrelsen
 • Håndtegninger til byDicle
 • Flyer til Fruens Hus
 • Plakat til Hospitalsenhed Horsens

2012

 • Flyer til Natur & Ungdom
 • Illustrationer til Muskelsvindfonden
 • Visuel identitet til Brightloops.org
 • Karikatur til Gaffa
 • Illustration til Studentervæksthus Aarhus
 • Visuel formidling til Katalyzors hjemmeside
 • Coaching materiale til Molde Q Train
 • Vektorgrafik til Playground Marketing
 • Stribe i Visit Skanderborgs turistavis

Møde


En god proces starter med et møde. Her snakker vi opgaven igennem og vender de muligheder, der er rent visuelt. Måske er der brug for løse skitser eller endnu et møde. Det er vigtigt at tage sig tid til en god proces, så man kommer den rigtige vej fra start.


Pris


Mine priser kan variere, alt efter opgave og omfang. Derfor sender jeg først en pris, når vi har snakket opgaven igennem. Ud fra en timepris på kr. 650 ekskl. moms (for illustrationer), laver jeg et samlet overslag på opgaven. For visuelle referater gælder et fast honorar på kr. 14.000 ekskl. moms.


Kontrakt


Før opgaven sender jeg en freelancekontrakt. Når denne er godkendt, kan jeg begynde mit arbejde. Du kan downloade mine almindelige salgs- og leveringsbetingelser her:


Download

Rettigheder


Alle mine produkter har copyright og må derfor kun bruges i den kontekst, de er købt til. Det vil blandt andet sige, at mine tegninger ikke må sælges videre til 3. part med mindre, der er indgået særskilt aftale herom. Er du i tvivl, er du altid velkommen til at kontakte mig og spørge.


Et uforpligtende møde?


Før jeg giver en pris på en opgave, vil jeg gerne holde et uforpligtende møde. Det giver mig et bedre indtryk af omfanget og dine ønsker. Du skal derfor være velkommen til at kontakte mig på mail eller mobil, så vi kan finde et tidpunkt, der passer.

MAIL

Snigne@gmail.com

MOBIL

25 11 81 77

ADRESSE

Niels Juels Gade 3 st.tv - 8200 Aarhus N

Dit Navn (påkrævet)

Din E-mail (påkrævet)

Emne

Din Besked