Tegnekursus

Til virksomheder, selvstændige, organisationer og fællesskaber

Vil du gerne lære at tegne?


Siden 2016 har jeg, sammen med min makker Sophie, afholdt tegnekurser for grupper der gerne vil lære at bruge visualisering i deres kommunikation. Og vi kommer også gerne forbi Jer!

Dagskursus i Visuel Kommunikation

På dette tegnekursus får I værktøjer til at formidle processer visuelt, så I kan skabe bedre overblik og formidling af jeres produkt, proces og budskab. Vi fokuserer på "det store perspektiv" og de elementer der indgår for at give overblik og forståelighed. Vi udsætter deltagerne for en masse tegnetræning og kendskab til anvendelsen af procesikoner, skabeloner samt lidt ekstra niceness. Til slut afprøver vi det vi har lært og tegner i stort format og i visuelt sammenhængende processer. Et boost til den der gerne vil kunne tegne til et publikum.

Dagskursus i Sketchnotes

Sketchnotes er et mindre format end den klassiske visuelle kommunikation og egner sig godt til notater, referater, kreativ læring og personlig visuel formidling. Det handler ikke om at performe men om at øve sig i at formidle gennem stikord, små beskrivelser, ikoner og tegninger. Derfor henvender kurset sig typisk til grupper inden for vidensdeling, undervisning og events. På kurset vil vi gennemgå brugen af overskrifter og skrifttyper, tips og tricks til overblik og layout samt masser af inspiration og veje ind i en verden af sketchnotes.

Vores kurser stiler efter et deltagerantal på 10 personer og vi medbringer naturligvis undervisningsmateriale og tegneredskaber til dagen. Varighed fra kl. 9-16. Skriv gerne hvis det har interesse, så tilrettelægger vi et kursus efter Jeres behov.

MAIL

Snigne@gmail.com

MOBIL

25 11 81 77

ADRESSE

M32 - Pakhuset Møllegade 32 st.tv - 8000 Århus C

Dit Navn (påkrævet)

Din E-mail (påkrævet)

Emne

Din Besked