Arla Danmark

Gennem min kollega Lykke Borreskov, indehaver af Borreskov Kommunikation, fik jeg i 2014 en opgave for Arla Danmarks community afdeling. Som et led i deres julekampagne, tegnede jeg en håndfuld tegninger, som løbende blev posted på deres facebook side gennem december måned.

Team Danmark

Arla bad mig herefter lave endnu en illustration, da de skulle offentliggøre, at de i 2015 var hovedsponsor og olympisk Team Danmark partner. Reaktionerne var ret fantastiske. I alt blev tegningen delt mere end 60 gange og opnåede i alt over 1000 likes. Særligt blev den godt taget imod af de internationale sejlklubber og blev blandt andet delt på facebooksider for det Danske Sejlerlandshold, Sailing Team Germany, Bayern Sailing Team, Sveriges Search Magazine Segling og den tyske Segel-Club Knapsack.

Sociale Medier

Arbejdet for Arla har for alvor fået mine øjne op for, hvor interesant tegninger er på sociale medier. Det handler i høj grad om at skabe indhold, der er deleværdigt og værd at kommentere på. De bedste posts er ofte dem, der giver et smil på læben.